Четвер, 28 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
Всі новини
Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області здійснили обстеження кукурудзи
18 жовтня 2023

В умовах сучасного інтенсивного рослинництва і землеробства одними з найважливіших факторів, які лімітують урожайність рослин, є бактеріальні та вірусні хвороби. Викликаючи масові епіфітотії, особливо в районах з теплим та помірним кліматом, бактерії та віруси як хвороботворні агенти за шкідливістю часто виходять на перше місце. Сьогодні в усьому світі особливу увагу приділяють бактеріальним та вірусним хворобам злакових, оскільки, у зв'язку з ростом населення на земній кулі, представники цієї родини є найкритичнішими у забезпеченні харчових потреб людства.

Начальниця Володимирського управління ГУ Держпродспоживслужби Волині взяла участь в засіданні комісії ТЕБ та НС 
18 жовтня 2023

У Володимирській громаді зафіксовано захворювання на небезпечну інфекційну хворобу – лістеріоз

На Волині провели осінні обстеження сільськогосподарських угідь та ґрунтові розкопки
17 жовтня 2023

Спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області в базових та інших господарствах області здійснили обстеження сільськогосподарських угідь та ґрунтові розкопки на виявлення багатоїдних і спеціалізованих шкідників в осінній період.

Стартувала кампанія з подання е-декларацій серед працівників структурних підрозділів ГУ Держпродспоживслужби Волині
17 жовтня 2023

Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Світлана ОМЕЛЬЧУК провела для працівників структурних підрозділів Головного управління навчання щодо подання е-декларацій.

Фахівці Держпродспоживслужби Волині взяли участь у форумі "Перспективи вольєрного та фермерського розведення диких тварин з метою повоєнного відновлення тваринного світу України"
16 жовтня 2023

В. о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Максим КІРНОСОВ, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Ярослав ЗАРУБАЙКО та начальник Ковельського управління Віктор ОЛЕКСЮК взяли участь в міжнародному форумі "Перспективи вольєрного та фермерського розведення диких тварин з метою повоєнного відновленя тваринного світу України", який відбувся 13-14 жовтня на базі одного з фермерських господарств на Ковельщині.

Приєднуйтесь до серії вебінарів про зміни в харчовому законодавстві
16 жовтня 2023

Мінагрополітики проведе серію вебінарів для підвищення рівня обізнаності законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин, а також принципів організації державного контролю за дотриманням законодавства в умовах воєнного стану. Вебінари будуть корисними у роботі операторів ринку харчових продуктів, операторів тваринницьких потужностей, виробників та ритейл кормів та кормових добавок, державних інспекторів Держпродспоживслужби, представників асоціацій та громадських об’єднань та інших зацікавлених осіб.

Відновлено е-декларування доходів під час воєнного стану та дію антикорупційних механізмів
13 жовтня 2023

12 жовтня набрав чинності Закон України № 3384-ІХ, яким відновлено електронне декларування та функції НАЗК. 

Особливості догляду за садом восени
13 жовтня 2023

Щоб сад приносив максимум задоволення і радував щедрим урожаєм, варто знати, як правильно за ним доглядати. Плодовим деревам восени потрібен не менший догляд, ніж навесні або влітку. Від підготовки саду до зими залежить урожай наступного року.

Спеціалістка ГУ Держпродспоживслужби Волинської області взяла участь в тренінгу в рамках проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства»
12 жовтня 2023

Головна спеціалістка відділу безпечності харчових продуктів та кормів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Катерина КОРОВІЦЬКА взяла участь в практичному тренінгу, який відбувся у серпні в Польщі в рамках проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства», що фінансується Міністерством продовольства та сільського господарства Німеччини.