Четвер, 28 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
Всі новини
Проведено захід щодо відзначення Всесвітнього дня захисту прав споживачів
13 березня 2019

В рамках проведення заходів щодо відзначення Всесвітнього дня захисту прав споживачів та на запрошення Голови Володимир-Волинської Міської ради Саганюка П.Д. начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Хмарук Тетяна Євгенівна провела у приміщенні місьвиконкому 12 березня прийом споживачів щодо захисту їх прав.

Затверджено графік виїздного прийому громадян спеціалістами відділу реєстрації сільськогосподарської техніки на березень-квітень 2019 року
06 березня 2019

Затверджено графік виїздного прийому громадян спеціалістами відділу реєстрації сільськогосподарської техніки на березень-квітень 2019 року

НА ВОЛИНІ ЗАРЕЄСТРОВАНО БЛИЗЬКО 9 ТИС. ПОТУЖНОСТЕЙ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
05 березня 2019

В Головному управлінні Держпродспожбислужби відбулась виробнича нарада на якій розглядалися питання щодо реєстрації потужностей операторів ринку харчових продуктів.

ТЕРМІНОВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ (РОБОТИ В САДУ)
04 березня 2019

Рання весна – один із найвідповідальніших та напружених періодів у догляді за деревами, коли обов’язково потрібно починати роботи із захисту плодових насаджень від хвороб та шкідників.

ВСТАНОВЛЕНО ФАКТ НЕ ДОТРИМАННЯ СУБ'ЄКТОМ ГОСПОДАРЮВАННЯ УСТАНОВЛЕНИХ МІЖПОВІРОЧНИХ ІНТЕРВАЛІВ ЗАКОНОДАВЧО РЕГУЛЬОВАНИХ ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ В ЕКСПЛУАТАЦІЇ НА ПЕРІОДИЧНУ ПОВІРКУ
04 березня 2019

Починаючи з 1 січня 2019 року, після відновлення дії Закону України «Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності»

ЩО СПОЖИВАЧУ ПОТРІБНО ЗНАТИ ПРО ЕКСПЕРТИЗУ ТОВАРІВ
01 березня 2019

Якщо ви придбали товар, у якому під час гарантійного терміну був виявлений дефект, і ви вважаєте, що товар вийшов з ладу не з вашої вини, а продавець це заперечує й не хоче повертати вам гроші за нього або міняти на інший, вирішити конфлікт допоможе експертиза.

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА ІЗ СІЛЬГОСПВИРОБНИКАМИ, ЛІСОКОРИСТУВАЧАМИ, ЕКСПОРТЕРАМИ, МІСЦЕВИМИ ОРГАНАМИ САМОВРЯДУВАННЯ
27 лютого 2019

З метою дотримання експортерами фітосанітарних вимог, роз’яснення порядку встановлення та/або підтримання офіційного статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів, порядку проведення заходів державного нагляду у сфері насінництва та координації дій аграріїв і бджолярів та на виконання рішення колегії Держпродспоживслужби України в ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області 26.02.2019 року відбулась нарада.

ПРОГНОЗ ФІТОСАНІТАРНОГО СТАНУ АГРОЦЕНОЗІВ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАХИСТУ РОСЛИН У 2019 РОЦІ
27 лютого 2019

ПРОГНОЗ ФІТОСАНІТАРНОГО СТАНУ АГРОЦЕНОЗІВ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАХИСТУ РОСЛИН У 2019 РОЦІ

ПРАВО НА ПЕРЕВАГУ ПРИ РОЗТАШУВАННІ НАСІННЄВИХ ПОСІВІВ СОРТІВ РОСЛИН ПЕРЕХРЕСНОЗАПИЛЬНИХ КУЛЬТУР
26 лютого 2019

Правове регулювання діяльності суб’єктів насінництва та розсадництва щодо виробництва, зберігання, транспортування та використання насіння і садивного матеріалу здійснюється Законом України «Про насіння і садивний матеріал» та іншими підзаконними нормативно-правовими актами,серед яких і Порядок узгодження розташування насіннєвих посівів, затверджений наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 7 жовтня 2016 р. № 365.