П'ятниця, 29 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
Всі новини
Як декларувати майно, отримане у спадщину
12 березня 2024

Кампанія декларування за 2023 звітний період триває до 31 березня включно. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) продовжує роз’яснювати правила декларування з питань, які найбільше турбують публічних службовців. Одним з видів доходу, який потрібно декларувати, є спадщина. Вона підлягає відображенню в розділі 11 «Доходи, у тому числі подарунки» декларації за той звітний період, в якому було отримано правовстановлюючий документ – свідоцтво, договір чи судове рішення.

У Ковелі відбувся семінар: «Профілактика отруєння бджіл, проведення реєстрації та паспортизації пасік» 
11 березня 2024

8 березня у Ковельській РДА відбувся семінар «Профілактика отруєння бджіл, проведення реєстрації та паспортизації пасік». У ньому взяли спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, Волинської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Волинської обласної фітосанітарної лабораторії, представники місцевого осередку ГО «Крайове братство бджолярів Ковельщини», органів місцевого самоврядування та сільськогосподарських підприємств.

Цьогоріч відновлять бюджетні дотації на утримання ВРХ. Як їх отримати?
08 березня 2024

Цього року аграрії можуть знову скористатись державними програмами підтримки. Зокрема, будуть відновлені бюджетні дотації на утримання великої рогатої худоби, кіз та овець.

Спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини провели навчання щодо оформлення міжнародних сертифікатів на експорт
08 березня 2024

7 березня спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області повели онлайн-навчання щодо оформлення та видачі супровідних ветеринарних документів для переміщення живих тварин.

Порядок видачі санітарного паспорта на право експлуатації рентгенівського кабінету
08 березня 2024

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про систему громадського здоров’я» суб’єкти господарювання, що виробляють, зберігають, транспортують, використовують радіоактивні речовини та джерела іонізуючого випромінювання, здійснюють їх захоронення, знищення або утилізацію, зобов’язані дотримуватися норм радіаційної безпеки, відповідних державних медико-санітарних нормативів та правил, а також норм, встановлених іншими актами законодавства, що містять вимоги щодо радіаційної безпеки. Для здійснення вище перелічених видів господарської діяльності необхідно отримати Санітарний паспорт на право проведення робіт з джерелами іонізуючих випромінювань.

У Луківській територіальній громаді Ковельського району Волинської області зареєстровано ускладнення санепідситуації з вірусного гепатиту А
07 березня 2024

Ускладнення санепідситуації з вірусного гепатиту А зареєстровано у Луківській територіальній громаді Ковельського району Волинської області. Усього захворіло 6 осіб, серед них були і студенти ПТУ №22 смт Луків. Здобувачів освіти переведено на дистанційну форму навчання. Фахівці Держпродспоживслужби долучились до проведення розслідування випадку захворювання на вірусний гепатит А серед студентів ПТУ №22 смт Луків. Станом на 07.03. 2024 нових випадків не виявлено.

Якісне насіння – запорука врожаю
07 березня 2024

Якісне насіння – одна із головних умов отримання високої врожайності. Адже багаторічні дослідження показують, що лише за рахунок сорту можливо досягти збільшення урожаю на 20-30 відсотків. Це є найдешевшим важелем впливу на стабілізацію виробництва та підвищення врожайності сільськогосподарських культур.

У Володимирській РДА відбулась робоча зустріч з питань здійснення діяльності суб'єктів аквакультури на рибогосподарських об'єктах
07 березня 2024

6 березня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області взяли участь в робочій зустрічі з питань здійснення діяльності суб'єктів аквакультури на рибогосподарських об'єктах.

Оновлено Переліки лікарських засобів та медичних виробів, які підлягають реімбурсації
06 березня 2024

27 лютого 2024 року набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2024 № 279 (зі змінами відповідно до наказу МОЗ від 26.02.2024 № 329), яким затверджено Переліки лікарських засобів і медичних виробів, які підлягають реімбурсації за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, станом на 12 лютого 2024 року.