Четвер, 28 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
Всі новини
Фахівчиня Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області прочитала студентам ВНУ лекцію про ризики і шкідливі наслідки від куріння тютюнових виробів чи інших способів їх вживання
26 травня 2023

Волинський національний університет імені Лесі Українки та Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області у Волинській області уклали договір про співпрацю.

У трьох закладах загальної середньої освіти Дубівської громади триває підготовка до проведення відпочинку дітей у літній період
26 травня 2023

Головне завдання для керівників закладів відпочинку – створити комфортні та безпечні умови для відпочинку дітей, а спеціалісти Держпродспоживслужби завжди готові допомагати в цьому.

У Луцьку почали вакцинувати тварин від сказу
25 травня 2023

Спеціалісти Луцької районної державної лікарні ветеринарної медицини 25 травня розпочали вакцинацію домашніх тварин від сказу

Ботулізм: захворювання ліпше попередити, аніж лікувати!
25 травня 2023

Щороку на Волині реєструють випадки захворювання на ботулізм. Це харчове отруєння може призвести до тяжких наслідків. Однак в більшості випадків можна уникнути ботулізму, якщо дотримуватися простих харчових правил

Уміння господарювати – одна із рис українців
24 травня 2023

Благоустрій, на перший погляд, може здатися простою справою, хоча насправді його створення і підтримка доволі трудомісткий процес. Адже від того, як облаштована територія установи, формується думка про її рівень та відношення керівництва до роботи.

Відбулось комісійне обстеження таборів з денним перебуванням на базі закладів освіти у Володимирському районі
24 травня 2023

Фахівці Володимирського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області разом з представниками управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради 23 травня 2023 року здійснили комісійне обстеження 7-ми закладів загальної середньої освіти, які розташовані на території Володимирської міської територіальної громади, на базі яких працюватимуть дитячі табори відпочинку з денним перебуванням.

Працівниця Головного управління Держпродспоживслужби У Волинській області взяла участь в тренінгу «Ризик-орієнтовне інспектування операторів ринку молока і молочних продуктів»
24 травня 2023

15-19 травня у Вінниці відбувся тренінг на тему «Ризик-орієнтовне інспектування операторів ринку молока і молочних продуктів», в якому взяли участь фахівці головних управлінь Держпродспоживслужби областей та м. Києва.

Основні вимоги до початку роботи закладів відпочинку для дітей
23 травня 2023

Зважаючи на те, що незабаром розпочнеться період літньої оздоровчої компанії 2023 року, головне завдання для керівників закладів відпочинку – створити комфортні умови для відпочинку дітей.

Увага! Відродження гусені американського білого метелика 1-го покоління
22 травня 2023

Надзвичайно агресивний шкідник, не зважаючи на зовнішню красу нічного метелика. Комаха розвивається у 2-х поколіннях: перше з’являється у травні, друге у середині липня – на початку серпня, та пошкоджує більше 250 видів культур.