П'ятниця, 29 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
Всі новини
До уваги власників та орендарів водних об’єктів
29 вересеня 2021

Оператори потужностей (об’єктів), що використовують їх для промислового вирощування (розведення) риби, зобов’язані зареєструвати ці об'єкти у відповідних державних органах ветеринарної медицини.

Бруцельоз. Що це за хвороба? Як запобігти інфікуванню?
29 вересеня 2021

У Львівській області підтвердили випадок бруцельозу. Інфекцію виявили в 66-річної жінки, яка звернулася до лікарів зі скаргами на болі в суглобах та підвищену пітливість. Ці симптоми турбували її протягом 2 місяців.

28 вересня відзначають Всесвітній день боротьби зі сказом
28 вересеня 2021

З 1 жовтня 2021 року у Волинській області розпочнеться пероральна вакцинація диких м’ясоїдних тварин. Заплановано використати 277,5 тис приманок.

Salmonella в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі до України
28 вересеня 2021

У разі виявлення цієї продукції, просимо вилучити її з обігу згідно з Законом України та інформувати Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області: тел.: +380 332 72-93-81

У Маневицькому управлінні проти COVID-19 вакцинувалися представники ветеринарної медицини та фітосанітарної безпеки
27 вересеня 2021

Дотримання протиепідемічних правил та створення “колективного” імунітету сприятиме подоланню пандемії коронавірусної хвороби.

Про заходи з попередження отруєння бджіл пестицидами
24 вересеня 2021

Протягом восьми місяців 2021 року спеціалісти Волинської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів провели 4984 дослідження на інфекційні та інвазійні захворювання бджіл. Позитивних результатів не виявлено.

Волинська обласна фітосанітарна лабораторія - єдина в Держпродспоживслужбі акредитована на визначення біохімічних та технологічних показників с/г культур
24 вересеня 2021

«Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» - єдина серед фітосанітарних лабораторій Держпродспоживслужби, що у травні 2021 року успішно пройшла наглядовий аудит Національного агентства з акредитації України відповідно до вимог ДСТУ/ISO/IEC 17025:2019

На Волині розроблять методичні рекомендації щодо оренди водних об’єктів
23 вересеня 2021

Назріла потреба допомогти учасникам земельних відносин - вирішили розробити методичні рекомендації з питань оренди водних об’єктів та надіслати їх територіальним громадам області для обговорення.