Закон України “Про державну службу"
Закон України “Про запобігання корупції”
“Про доступ до публічної інформації”
ЗУ «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності»
ЗУ «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності»
Наказ 29.11.2006 № 716 «Про затвердження Переліку регульованих шкідливих організмів».
“Про насіння і садивний матеріал”
“Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності”
“Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”
“Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”
“Про охорону прав на сорти рослин”
“Про пестициди і агрохімікати”
“Про племінну справу у тваринництві”
“Про молоко та молочні продукти”
“Про питну воду та питне водопостачання”
“Про захист населення від інфекційних хвороб”
“Основи законодавства України про охорону здоров'я”
“Про загальну безпечність нехарчової продукції”
“Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції”
“Про метрологію та метрологічну діяльність”
Закон України "Про ціни і ціноутворення"
Закон України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення"
Закон України "Про житлово-комунальні послуги"
Закон України "Про поштовий зв'язок"
Закон України "Про радіочастотний ресурс України"
Закон України "Про телекомунікації"
Постанова КМУ"Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення"
Постанова "Про затвердження Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на продовольчі товари"
Постанова КМУ "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги"
Постанова КМУ "Про внесення змін до п.1 постанови КМУ від 17 жовтня 2008 року №955"
Наказ Держкомзему "Про затвердження Граничних розмірів плати з виконання землевпорядних робіт"
Розпорядження Волинської ОДА від 12 березня 2011 року № 105
Розпорядження Волинської ОДА від 16 липня 2008 року № 249
Про схвалення Стратегії реформування системи державного нагляду (контролю)
Закон України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»