Четвер, 28 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
s
14 серпня 2018

Проведено професійне навчання на тему: “Державний контроль діяльності операторів ринку відповідності вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин”

З 9 липня по 5 серпня 2018 року Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на базі електронної системи дистанційного навчання “Moodle” проведено професійне навчання на тему: “Державний контроль діяльності операторів ринку відповідності вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин”. З Волинської області участь у ньому взяло 6 уповноважених лікарів, які здійснюють свою діяльність на підприємствах, що мають право експорту своєї продукції (м’ясо птиці та м’ясні продукти з м’яса птиці) до Європейського Союзу, а саме: Лис Світлана Василівна – провідний  лікар ветеринарної медицини Володимир-Волинської районної державної лікарні ветеринарної медицини, Нежурбіда Богдан Володимирович - провідний лікар ветеринарної медицини Володимир-Волинської районної державної лікарні ветеринарної медицини, Жук Михайло Васильович – провідний лікар ветеринарної медицини Нововолинської міської державної лікарні ветеринарної медицини, Тимчук Олександр Петрович - лікар ветеринарної медицини Нововолинської міської державної лікарні ветеринарної медицини , Федина Тамара Миколаївна - провідний лікар ветеринарної медицини Нововолинської міської державної лікарні ветеринарної медицини, Ліщук Раїса Миколаївна -  лікар ветеринарної медицини Нововолинської міської державної лікарні ветеринарної медицини. 

7 серпня 2018 року на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти НУБіП України пройшло фінальне тестування з метою об’єктивної оцінки слухачами набутих знань та вмінь (професійної компетенції), в якому взяли участь усі 6 представників з Волинської області. 

За підсумками проведеного навчання, члени атестаційної комісії вручили сертифікати про успішне проходження навчального курсу: “Державний контроль діяльності операторів ринку відповідності вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин” учасникам цього навчання.