П'ятниця, 29 березня
Ми у соціальних мережах:
Групи управління
s
10 квітня 2018

СЕМІНАР НА ТЕМУ: «ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВСТВА ПРИ ЗАБОЇ ТА ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ»

З метою навчання щодо ветеринарно-санітарного нагляду (контролю) при виробництві продукції тваринного походження в м. Луцьку 04 квітня 2018 року на базі ДУ «Волинська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» відбувся семінар на тему: «Дотримання вимог ветеринарно-санітарного законодавства при забої та виробництві продукції тваринного походження» за участі спеціалістів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, керівників районних, міських та міськрайонних управлінь Держпродспоживслужби області, уповноважених лікарів ветеринарної медицини державних установ ветеринарної медицини та представників суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність  з виробництва продукції тваринного походження. 

На навчанні розглядались питання:

- ветеринарно-санітарних вимог при виробництві продукції тваринного походження, відбору зразків та  періодичності лабораторних досліджень, впровадження системи управління безпечності харчових продуктів НАССР; 

- дотримання вимог програми державного ветеринарно-санітарного контролю сальмонельозу птиці на 2014-2018 роки;

- вимог європейського законодавства щодо державного контролю та безпечності і окремих показників якості харчових продуктів;

- порядку видачі ветеринарних документів та механізму видачі міжнародного (ветеринарного) сертифіката.

Учасники заходу охоче ставили запитання, ділились досвідом, висвітлювали бачення ефективної роботи у сфері здійснення державного контролю та нагляду.